سقف کاذب تخته گچی
تخته گچی ساخته شده از هسته ای از گچ فشرده با کاغذ مخصوص آماده شده که محکم به هسته متصل شده است. برای استفاده بدون افزودن گچ بر روی دیوارها، سقف ها یا پارتیشن ها آماده می شود و بهترین سطح را برای گرفتن رنگ یا کاغذ می دهد.
گچ تخته یک ماده ساختمانی است که عمدتاً در کارهای طراحی داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. گچ تخته به عنوان مصالح سطحی مورد استفاده قرار می گیرد و کاربردهای آن در آماده سازی دیوار و سقف مهم است.
تخته گچی دارای ویژگی های بالاتری مانند مقاومت در برابر آتش، عایق صدا و سبک وزن است که به عنوان دیوار خشک مورد استفاده قرار می گیرد. این بهترین مصالح ساختمانی برای دیوار، سقف کاذب و دیوارهای جداکننده در سازه های مسکونی و تجاری است.تخته گچی در برخی از اندازه های استاندارد مانند 600 میلی متر در 600 میلی متر موجود است. آنها به صورت کاشی روی یک قاب فلزی که از سقف اصلی در حال چرخش است نگهداری می شوند.
انواع تخته گچی
• تخته گچی معمولی
• تخته گچی مقاوم در برابر آتش
• تخته گچی مقاوم در برابر رطوبت
• تخته های گچی مقاوم در برابر آتش و رطوبت
مزایای سقف کاذب گچی
آنها سبک وزن هستند و به راحتی قابل استقرار هستند.
آنها در کارخانه ساخته می شوند، بنابراین یکنواخت و با کیفیت خوب، پوشش های صاف و با حداقل اتصالات را ارائه می دهند.
گچ مادهای نرم است و اشکال و بافتهای متنوعی مانند ساده، منحنی، پلکانی، قفسهدار و غیره را تامین میکند.
تمیز کردن آنها بدون زحمت است.
آنها می توانند در برابر آتش مقاومت کنند.
آنها در عایق حرارتی و صدا خوب هستند.
معایب
برداشتن یا تعمیر سقف گچی مشکل است و ممکن است نیاز به شکستن کل سقف باشد.
نمی توان از آن در مناطق مرطوب مانند حمام، توالت، اتاق لباسشویی و غیره استفاده کرد.
نمی توان آن را مانند سقف کاذب پاپ قالب ریزی کرد.
سقف کاذب چوبی
چوب یکی از مواد پرکاربرد و محبوب دکوراسیون داخلی و خارجی است. می توان از چوب برای ساخت سقف کاذب زیبا برای اتاق خود استفاده کرد. مزیت اصلی آن این است که می توان آن را به هر شکل و اندازه ای قبل از استفاده خرد کرد.
چوب بهترین مصالح ساختمانی است که می توان از آن در ترکیب با سایر مصالح مانند گچ ، شیشه، فلز و غیره استفاده کرد. چوب به صورت تخته ها و صفحات آجری توخالی برای استفاده به عنوان مصالح سقف کاذب موجود است. همچنین در پوشش های مختلف مانند لاک طبیعی، لمینت، لاک و ملامین یافت می شود.
سقف کاذب پی وی سی
شکل کامل PVC پلی وینیل کلراید است. این یکی از سبک وزن است و هزینه ها بر مصالح سقف کاذب مورد استفاده صاحبان خانه تأثیر می گذارد. پی وی سی به عنوان روکش دیوار خارجی ساختمان های مسکونی و تجاری استفاده می شود. پی وی سی یک ماده پلاستیکی قوی است و از آنجایی که در کارخانه تهیه می شود، سطح تکمیل شده صاف است. می توان آن را در هر شکل و اندازه دلخواه با توجه به نیاز تهیه کرد.
مواد PVC بسیار مقاوم در برابر آب است که آن را راه حلی عالی برای مشکلات از دست دادن آب از طریق سقف می کند. سبک وزن، ضد موریانه است و نسبت به سایر انواع سقف کاذب به نگهداری بسیار کمتری نیاز دارد.
سقف کاذب فلزی
سقف کاذب فلزی از فولاد، آلومینیوم یا آهن گالوانیزه تهیه می شود. سقف کاذب فلزی به صورت پانل، تخته و کاشی سقف یافت می شود. سقف کاذب فلزی به راحتی قابل تعمیر است زیرا قطعات آن پیش ساخته هستند.
فریم های سقف فلزی در اندازه ها و اشکال مختلف برای سقف کاری تهیه می شوند. آنها به یک شبکه فلزی فولادی متصل می شوند که توسط یک مقطع یا مقطع T متصل به سقف سقف ثابت می شود. در مقایسه با سایر انواع مواد، ماندگارترین و قوی ترین ماده است. ضخامت پانل های فلزی به طور کلی در محدوده 0.4 میلی متر تا 1 میلی متر است که برای کارهای سقف کاذب استفاده می شود.
پوشش سطوح فلزی به صورت پودری است که در سقف های کاذب آلومینیومی و فولادی مورد استفاده قرار می گیرد. شکل پانل های فلزی مورد استفاده برای سقف کاذب از نوع مربع یا تخته ای یا سوراخ دار است.
سقف کاذب شیشه ای
شیشه یکی از معروف ترین مصالح سقف کاذب است که در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. جنس شیشه غیر کریستالی است و دارای ویژگی های شکننده و شفاف است. برای کارهای دکوراسیون و نورپردازی در منازل و ادارات مورد استفاده قرار می گیرد.
به دلیل دارا بودن بهترین ویژگی های عایق حرارتی برای سقف های کاذب ساختمان های اداری و مسکونی استفاده می شود. شیشه در بازارهایی با اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلف یافت می شود که همه کاره ترین مواد مورد استفاده در صنعت ساختمان را به آن می دهد. به دلیل ماهیت شفاف خود، فضاهای کوچکتر را به اندازه بزرگتر نشان می دهد. شیشه به شکل پانل هایی استفاده می شود که راه حل مناسبی برای سقف برای رستوران ها، ادارات، کتابخانه ها و غیره است.
مزایای:
سقف شیشه ای جلوه ای چشم نواز به فضای داخلی اتاق می دهد.
شیشه نیز عایق حرارتی خوبی است.
از ماهیت شفاف شیشه می توان برای بزرگتر نشان دادن فضای کوچک استفاده کرد.
رنگ آمیزی، لمینیت و پترینگ امکان پذیر است.
معایب:
در هنگام نصب شیشه باید با احتیاط کار کرد. به کارگران ماهر نیاز دارد.
گرد و غبار و کثیفی به راحتی روی شیشه قابل مشاهده است.
نیاز به نگهداری مناسب و تمیز کردن منظم دارد.
هزینه ان نسبت به بقیه بالاتر است